Scroll to top
© 2019, Speak Media | Digital Markedsføring

BRUG VIDEO I DIN MARKEDSFØRING

Levende billeder fanger os bedre

Video er blevet mere vital end nogenside før til din digitale markedsføring på de Sociale Medier og til dit website.

På baggrund af den gode bredbåndsdækning i Danmark blev 2017 det år, hvor videovisninger på facebook eksploderede. Denne udvikling vil forsætte, men der vil samtidig komme mere fokus på videoer på hjemmesider og Youtube. Vi kan hjælpe dig med hele processen med alt fra produktion af videoer til markedsføringen på facebook, Youtube og andre medier.

Derfor virker video bedre end billeder
Vi mennesker bliver lettere fanget af noget som bevæger sig: levende billeder, tekster, animationer og samtidig husker vi budskabet bedre, end hvis vi kun havde læst en tekst. Hvis du så lægger lyd, musik og speak til, så påvirker det endnu mere i en positiv retning, da det er med til at skabe en helstøbt stemning i videoen.

KUNDERNE SØGER INFORMATION

Video har en positiv effekt på hvordan vi agerer efter en visning

Video marketing er vigtig for din forretning, da videoer kan øge sandsynligheden for at kunderne kigger forbi din butik og foretager et køb med så meget som 64%.

Effektiviteten af video gør dig også konkurrencedygtig på nettet. Det handler om at skille sig ud fra mængden og hvis du laver en god videostrategi har du godt fat i dine kunder.

Der er lavet undersøgelser om brug af video som viser at 50% søger mere information efter at have set et produkt eller en service i en video. På de Sociale Medier generer videoer 1200% flere delinger end tekst og billeder kombineret. Samtidig viser det sig at 30% kontakter en virksomhed efter at have set en video. Kilde: SmallBizTrends

Få dine kunder til at huske dit budskab bedre!

Ring til os på (+45) 40 112 112 og hør mere om, hvordan vi kan gøre din virksomhed levende.

Fortæl os om dine digitale udfordringer!

Hjælpen er nær