Kompetencer

Den røde tråd er vigtig, så kunderejsen bliver magisk

Hos os kan du få hele pakken. Vi binder de røde tråde sammen blandt alle vores kompetencer, så du kun behøver én partner. Så har du f.eks. en god idé der skal omsættes til virkelighed? Eller trænger din virksomhed til at få større synlighed på de sociale medier?

Så hjælper vi dig med at finde fodfæste i et hav af konstant forandring, så du ved hvordan du skal kommunikerer med dine kunder i denne digitale tidsalder. Vores kompetenceområder spænder bredt, og vi har mange års erfaring indenfor netop vores fagområder og nørderi. Du kan læse mere omkring vores hovedkompetencer nedenfor.

Foredrag & Workshops

Foredrag & Workshops

Din virksomhed skal være til stede, der hvor dine kunder er. Nogen gange kræver dette en opgradering af specifikke mediekompetencer og i andre tilfælde i højere grad de taktiske og strategiske kompetencer. Derfor har vores uddannelsesforløb 2 ben:
1: Taktisk og strategisk fokus som eksempelvis; Digital Strategi, Trends & Tendenser eller Generel Social Media træning.
2: Specifik rolletræning til profiler som eksempelvis; Digital Sales Manager, CMO’er & Marketingsspecialister & Social Media Managers.

Vi har uddannet over 3.000 medarbejdere fra IBM, i brugen af Linkedin og rådgivet OTICON i online strategi. Vi holder kurser og workshops indenfor Facebook, Instagram, Linkedin & medieplanlægning så du sikrer at din virksomhed er til stede der hvor dine kunder er, med den viden der kræves.

Sociale Medier

Sociale Medier

Næsten 70% af alle mennesker i Danmark er på de sociale medier. Dette betyder at dine kunder er på de sociale medier og at vi kan målrette vores markedsføring direkt til dem, uanset om de er på Facebook, Instagram eller LinkedIn.

Med en Social Media aftale med Speak Media, sørger vi for at din virksomhed er til stede på de medier hvor dine kunder er og at jeres budskaber kontinuerligt kommunikeres ud til din eller dine målgrupper.

Vi sikrer den røde tråd mellem alle jeres online aktiviteter, således at jeres kommunikation og jeres visuelle identitet går hånd i hånd.

Få en professionel tilstedeværelse på de sociale medier, med en social medie løsning fra Speak Media.

SEO & Adwords

SEO & Adwords

SEO og Adwords er i realiteten 2 sider af samme sag:

Adwords er den aktive del af søgning hvor en kunde leder efter et specifikt produkt eller service. Denne betalte løsning kan sørge for at man ligger øverst i søgeresultaterne på Googles søgemaskine og herved opnå større synlighed og dermed konvertering.

SEO er den organiske del af søgning hvor man optimerer hjemmesiden til at være letlæselig for Google. Google fornemste opgave er at præsentere de rigtige søgeresultater for brugeren. Dette skal vi hjælpe den med gennem SEO.

Vi er specialister inden for begge områder, så du opnår størst mulig værdi.

Rådgivning i Online Markedsføring

Rådgivning i Online Markedsføring

Uanset hvor du og din virksomhed er på jeres digitale rejse, er der behov for råd og vejledning til de næste skridt:

  • Er Adwords det rigtige for min virksomhed?
  • Er mine kunder på Linkedin?
  • Kan det betale sig for mig at annoncere?

Hvis du bliver en smule forvirret af ovenstående spørgsmål, og begynder at få tics i øjnene, så fat mod! – Vi kan hjælpe dig

Vi kommer naturligvis meget gerne forbi hos dig og hjælper din forretning.

Hos SpeakMedia tilbyder vi rådgivning indenfor: Facebook, Instagram, Linkedin, Seo, Adwords og Google Analytics.

Hjemmeside

Hjemmeside

Hjemmesiden er for de fleste virksomheder stadig kernen i deres digitale forretning. Det er HER de besøgende skal konverteres fra interesserede besøgende til KUNDER. Er din side nem nok for brugerne at navigere på? Leder vi brugerne hen til de de søger?

 

Er jeres hjemmeside klar til at tage trafik fra alle jeres andre kundekontaktpunkter såsom E-Mail markedsføringskanalen, jeres sociale medie kanaler eller Adwords?
Hvis ikke så fat mod og kontakt os idag. Vi er der for at hjælpe!

Video

Video

Video er fremtiden. Selv sociale medier som Facebook og Instagram ’belønner’ også video mere frem for billeder. Dvs. video opnår et større reach og dermed er der flere som ser den. Vi tilbyder video i flere former fra stilstående billeder, medarbejder præsentationer til produkt og service præsentationer

Vi har erfaring fra bl.a. detailkæden Din Isenkræmmer og Waterfront shopping center i Hellerup. Video er en god og letfordøjelig måde, at fremvise produkter og vise den potentielle kunde hvad man tilbyder.

Analytics

Analytics

Har du styr på hvordan din hjemmeside performer? Har du de rette landingspages? Et indblik i hvordan hjemmesiden performer, er altafgørende for salg og konverteringer.
Med Analytics kan vi følge brugerne på din hjemmeside, og dermed få indsigt i hvor ’fejlene’ ligger og opnå højere konverterings-rater. Hemmeligheden ligger i brugervenlighed og i at guide den besøgende der hen på sitet hvor løsningen er.
Når vi kender vores evne til det, ved vi hvor vi skal forbedre os. Dette sker med analytics

E-Mail Marketing & automation setup

E-Mail Marketing & automation setup

At kontakte kunder og kundeemner via e-mail er nok den mest udbredte form for direct marketing i dag. Det er relativt billigt at designe, teste og sende en e-mail.

Måske har du allerede et sæt mailadresser på potentielle kunder som du gerne vil tiltrække?

Hvis du har, så er det med at komme igang. Det er en guldgrube du har liggende -den skal ud og arbejde!

I SPEAK MEDIA LEVER OG ÅNDER VI FOR VORES KUNDER

Vi hjælper virksomheder med at finde deres “digitale ståsted”, så de imødekommer de omskiftelige digitale trends, der kan gavne forretningen nu og i fremtiden.

Mange virksomheder kæmper for at tilpasse sig en omskiftelig branche, uden input omkring mediernes trends og tendenser iblandt kundegrupperne – nu og i fremtiden. Med det stigende antal sociale medie kanaler er det svært for virksomheden at vurdere, hvor der skabes størst brand awareness, kundeinteraktion.

Derfor har vi udvalgt nogle af vores succesoplevelser fra bl.a. vores kunder, publicerede artikler og radio podcasts, som illustrerer vores samarbejde og bedste resultater.