Referencer

At vi siger hvad vi kan og hvilke værdier vi har er én ting – den anden side af sagen, er at vise det! Her kan du læse nogle referencer fra nogle af vores kunder.…og så er det lidt sjovere, at blive anbefalet af andre mennesker fremfor en virksomhed.


”Hos Team FOG Næstved er det altafgørende at vi er digitale ligesom vores sponsorer, spillere & fans.
Samarbejdet med SpeakMedia bruger vi til at holde os opdateret på de medier vi bruger, samt holde os opdateret på trends og tendenser og nye spændende tiltag som gavner kontakten til vores målgrupper.
Specielt på LinkedIn & Instagram har vi set en enorm fremgang gennem vores samarbejde”.

– Andreas Larsen, Adm. direktør at Team FOG Næstved 

”Igennem vores samarbejde med Speak Media har vi vækstet vores online publikum med mere end 600%} på bare 6 måneder! Det betyder at vi nu kan kommunikere direkte til 6 gange så mange følgere end som tidligere!”.

– Jesper Christoffersen, Kædechef, Din Isenkræmmer 

Mark_Buch_PFA

“Vi har i flere omgange fået opdateret vores viden ved Speak Medias events og det er en fornøjelse at få ny viden med hjem – præsenteret på en ny måde som alle kan forstå.”

– Mark Buch Jørgensen, IT Business Partner, PFA Pension

Fie_Køge

“Vi bruger Speak Media til at give de studerende indspark fra erhvervslivet som de bruger til praktisk opgaveløsning, men også for at ruste de unge til det arbejdsmarked der venter dem.”

– Fie Illum Jessen, Chief Consultant/Campus Coordinator, Campus Køge

”Med en skræddersyet LinkedIn Workshop til Movair, fik vi både en god forståelse for mediet, men også indsigt i hvordan vi kan styrke vores forretning online med LinkedIn. Det er faktisk nemmere end vi troede, at opnå gode resultater”.

– Allan Engholt Jørgensen, CEO & Owner, Movair

VI LEVER OG ÅNDER FOR AT LEVERE DE BEDSTE RESULTATER TIL VORES KUNDER

Vores referenceliste er lang, her er nogle af vores samarbejds partnere gennem den seneste tid.

dinisenkraemmer_logo

ibm_logo

oticon_logo