Scroll to top
© 2019, Speak Media | Digital Markedsføring

“Når alle går til højre, går du til venstre. Unik er nøgleordet”

En helhjertet firkantet tankegang

Jeg byder dig hjertelig velkommen til min side. Mit navn er Mathias, jeg er 24 år og arbejder som Full Stack Developer hos Speak Media.

Lige nu arbejder vi i Speak Media på at udvikle et nytænkende og unikt analytisk SoMe værktøj og det er min daglige opgave at følge dette produkt til vejs ende.

Det betyder at mine arbejdsområder, som Full Stack Developer spænder bredt lige fra server, netværk og hosting miljø, data modellering, API-layers, User Interface, User Experience, Business Logic og forstå kunders og virksomheders nødvendigheder samt efterspørgsler. Kort fortalt står jeg for Frontend, Backend, Server samt idéer til nye udviklings aspekter og elementer til dette produkt.

Min programmatiske tilgang udstråler skarpt i min personlighed, hvilket betyder at jeg nedbryder arbejdsopgaver og problematikker meget firkantet. Jeg går altid helhjertet til værks og har svært ved at stoppe med kompliceret opgaver uden der er fundet en logisk løsning på problematikken.

Mine erfaringer

I januar 2018 afsluttede jeg min akademiske Datamatikeruddannelse og i min hidtil korte karrierer har jeg lige siden arbejdet for Speak Media. Under studieforløbet samt arbejdskarrieren har jeg bl.a. arbejdet med:
• Frontend Development(HTML5, CSS, JavaScript, jQuery, AJAX, W3School responsive framework)
• Backend Development(PHP, OAuth2.0, MySQL, external REST-API management)
• MySQL databases (lokalt og server)
• Server hosting/management (DigitalOcean, PuttY, firewalls/port forwarding og FTP)
• System Development (Agile-development, structure tools, overview planning)
• Social Media Data Analyst (LinkedIn, Facebook, Instagram)

— Mathias Nordby Andersen

Full Stack Developer

Ønsker du en dyb analyse af dine SoMe kanaler?

Og få overblikket over dine digitale aktiviteter