Scroll to top
© 2019, Speak Media | Digital Markedsføring

Vigtigt at designet afspejler virksomheden

Visuelt design skal være stemningsfuldt

Hej, jeg hedder Kim og hos Speak Media skaber jeg visuelle stemninger, som matcher virksomhedens produkter og services.

Mine arbejdsområder spænder vidt fra idégenerering, design, indhold, nyhedsbreve og videoredigering, men altid med fokus på at skabe den rigtige stemning som afspejler virksomheden.

Jeg har mere end 20 års erfaring i den digitale verden, som Digital Art Director/Web Designer og har altid gjort en dyd ud af at leverer kreative løsninger som let og overskueligt får budskabet frem.

Det visuelle har altid fascineret mig, da det spiller en stor rolle i at skabe den rette stemning, så kunden bedre kan forstå og indleve sig i virksomhedens værdier, produkter og services.

Mine erfaringer

Jeg er uddannet Multimedie Designer og har arbejdet på flere Reklame- og webbureauer i København og Næstved og har arbejdet med store og små kunder som bl.a. tæller: Arla, Alcon, AP Pension, Home, Oscar/Nestle, SAS, VISA, MasterCard, Lotto, Braun, Omo, Via, Define, Dong, MultiLøn, GE Money Bank, Sygeforskiring danmark, Statoil, Minolta, Eurocard, Becel, BetalingsService og DataLøn. Jeg har også været indehaver af webshoppen musthaves.dk som solgte modetøj til kvinder, med bl.a. high fashion mærkerne By Malene Birger, Day Birger Mikkelsen og Julie Fagerholt/Heartmade, så den feminine side er også blevet dyrket og indarbejdet i hukommelsen.

— Kim Nielsen

Visuel Stemningsskaber

Lad os sammen skabe et stemningsfuldt univers

Vi er klar til at hjælpe